01 Jun 2018

Energetik energija: distributer Mennekes polnilnih postaj

Sončna energija v vašem e-avtomobilu – dandanes to ni več nemogoče, nasprotno, je odličen način za zmanjšanje stroškov energije s pomočjo uporabe energije iz vaše fotovoltaične naprave. Mennekes polnilne postaje predstavljajo odlično priložnost za izkoristek zelene energije. 

Mennekes v sodelovanju z Energetikom ponuja pravo rešitev za električna vozila. Energetik energija je postal distributer za e-mobilnost, z željo po zagotavljanju popolnih energetiskih sistemov svojim instalaterjem in trgovcem.

Partnerstvo s podjetjem Energetik energija je usmerjeno v izbiro in v usposabljanje izbrane ekipe profesionalnih instalaterjev energetskih sistemov. Izbiramo samo najboljše instalaterje, ki se odlikujejo po kvaliteti storitev in strokovnosti rešitev.

 

Zmanjšajte stroške energije

Polnilne postaje Mennekes ponujajo odlično rešitev za zmanjšanje stroškov elektrike in za maksimiziranje porabe energije, ki jo proizvede sončna elektrarna. Svoj električni avtomobil lahko napolnite takrat, ko je elektrika najugodnejša, popolnoma avomatsko.

 

Nadzor APP

 1. Časovno nadzorovano polnjenje

Če vaš dobavitelj električne energije ponuja različne tarife za električno energijo v različnih časovnih obdobjih, lahko v Mennekes Charge aplikaciji določite dve časovni točki in nastavite ti dve točki na želeno tarifo elektrike ter določite najvišjo tarifo na vsako območje. Na ta način si lahko zagotovite, da boste elektriko kupovali po najugodnejših tarifah.

2. Polnjenje z omrežnim nadzorom

Naraščujoča upporaba energije iz obnovljivih virov pogosto povzroči, da se energija prekomerno nakopiči. Narava je namreč tista, ki določa, koliko energije nastane v določenem trenutku in človek to težko previdi. Da bi zmanjšali to prekomerno kopičenje energije, v takšnih trenutkih električni distributerji želijo čim več uporabnikov, vezanih na omrežje. Zato se v takšnih primerih tudi stroški elektrike zmanjšajo.

3. Funkcija nadzora omrežja

Z uporabo funkcije za nadzor omrežja lahko vašo domačo polnilno postajo nadzoruje vaš ponudnik električne energije. Sodobni sistemi sončne energije lahko inteligentno nadzorujejo električno opremo in baterije ter tako zmanjšajo stroške energije.

Baterija v vašem električnem vozilu je akumulator, ki znatno poveča možnosti inteligentnega nadzora energije v pametnem domu.

 

Za več informacij ali individualno ponudbo nas kontaktirajte na: info@energetik.si ali nas pokličite na 040 687 533.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.