18 Feb 2021

BYD Battery-Box Premium HVS / HVM

BYD proizvajalec baterij za sisteme za shranjevanje je razvil linijo, primerno za katero koli uporabo. Z modularnimi visoko- in nizkonapetostnimi rešitvami za stanovanjske in komercialne namestitve. BYD-ova baterija zagotavlja največjo varnost, dolg življenjski cikel in moč. Izdelek s preprosto in univerzalno zasnovo ter trdno strukturo se prilagaja vsakemu okolju in temperaturi.

Izdelki BYD izpolnjujejo najvišje varnostne standarde, kot je VDE 2510-50 (HVS / HVM / LVS), in so v zadnjih letih prejeli številne nagrade in priznanja, med drugim tudi blagovno znamko PV Storage 2020 Europe.

Visokonapetostne baterije B-Box Premium HVS / HVM

Nove visokonapetostne baterije iz serije BYD Premium, HVS in HVM, so naprave, sestavljene iz več baterijskih modulov, med seboj povezanih zaporedno.

Lahko jih kombiniramo z enofaznimi in trifaznimi pretvorniki različnih znamk, vključno s Fronius, GoodWe, Kostal, SMA, SolarEdge.

BYD PREMIUM HVS

Ta serija baterij je sestavljena iz baterijskih modulov z močjo 2,56 kWh, ki jih je mogoče zaporedno povezati med seboj, skupno število pa znaša od 2 do 5 modulov, od 5,1 kWh do največ 12,8 kWh na sistem.

Vsakega od teh lahko postavimo tudi vzporedno z dvema drugima sistemoma, s čimer ustvarimo akumulacijo 38,4 kWh.

Vsak “stolp” lahko doseže 512V nazivne napetosti z največjim izhodnim tokom 25A.

BYD PREMIUM HVM

Ti sistemi se za razliko od HVS lahko tvorijo od 3 do 8 baterijskih modulov, povezanih v zaporedju po 2,76 kWh, skupaj največ 22,1 kWh. V tem primeru lahko vzporedim do 3 sisteme, ki dosežejo skupno zmogljivost shranjevanja 66,2 kWh.

Kadar koli je mogoče sistemu z že nameščenimi HVM baterijami dodati nove baterijske module ali sisteme za shranjevanje.

Sistem ima stopnjo zaščite IP55 in lahko deluje v temperaturnem območju od -10 ° C do 50 ° C.

Po drugi strani pa garancija za oba sistema znaša 10 let.